zorg en gemak voor uw patiënten

Meer service bieden dan online apotheken met Velomedi Connect®

Medicijnbezorging met het serviceniveau van Picnic en Coolblue. 

Regel het voor uw apotheek.

ZORG EN GEMAK VOOR UW PATIëNTEN

Meer service bieden

Als lokale apotheker heeft u hart voor de zorg, houdt u contact met huisartsen en heeft u oog voor de kwetsbaren in de wijk. Wij zorgen dat u focus kunt houden op deze kerntaken én relevant blijft in de toekomst. Dit doen we met Velomedi Connect®.

Deze technologie ontwikkelden wij samen met apothekers en software-experts om medicijnbezorging voor u én patiënten makkelijker en efficiënter te maken.
Velomedi Connect Patiëntendashboard

Als lokale apotheker méér service bieden dan online apotheken?

Daar helpen wij u bij!
ik wil meer informatie
Geen onnodige telefoontjes meer in de apotheek

efficiënte medicijnbezorging met velomedi connect®

Geen onnodige telefoontjes meer in de apotheek

Naast de bezorgkosten nemen ook de indirecte kosten toe. Een gemiddelde openbare apotheek heeft naast de daadwerkelijke bezorging nog eens voor 0,6 FTE aan mensen nodig voor het uitvoeren van werkzaamheden die direct te maken hebben met een inefficiënt bezorgproces.

Herkenbaar? Met Velomedi Connect® kan dit efficiënter.

uw patiënten en u zijn altijd up-to-date over het bezorgmoment

Bezorging realtime volgen

Velomedi Connect® geeft uw patiënten de mogelijkheid om medicatie realtime tot de voordeur te volgen. 

Als enige medicijnbezorger in Nederland leveren we de medicatie binnen een tijdvak van één uur nauwkeurig. Dit zorgt voor een extreem laag aantal niet-thuis adressen.
Medicijnbezorging realtime volgen
Overzicht in uw AIS

REALTIME INZICHT EN GEEN TELEFOONTJES VAN PATIËNTEN

Overzicht in uw AIS

Omdat de patiënt zelf de regie heeft, is er binnen de apotheek aanzienlijk minder gedoe rondom de medicijnbezorging. Bovendien heeft u direct inzicht in de status van de bezorging. Zelfs de verwachte levertijd is bekend.

Het resultaat? Geen telefoontjes meer over bezorgmomenten en altijd een realtime inzicht in de status van alle bezorgingen. Omdat wij Velomedi Connect® integreren met het Apotheek Informatie Systeem hoeft u niet te schakelen tussen verschillende schermen.

APP BESCHIKBAAR VOOR UW MEDEWERKERS

Zelf nog een bezorger in dienst?

Geen probleem. Ook als u nog eigen mensen in dienst heeft, kunt u overstappen naar Velomedi Connect®. Als u zich bij ons aansluit, dan stellen wij onze Velomedi Smartphone App ook beschikbaar aan uw eigen bezorgers.

Deze applicatie werkt op alle smartphones en is ontwikkeld voor ultiem gebruiksgemak met oog voor het apotheekproces. Ons algoritme plant fietsroutes en autoroutes op de efficiëntste manier.

Besparen op overheadkosten en een topservice bieden aan uw patiënten?

Tijdens een vrijblijvend gesprek vertellen we graag hoe we daarbij helpen.
Wij helpen u graag verder
Zelf nog een bezorger in dienst

Waarom andere apotheken zijn overgestapt

Medicijnbezorging is een steeds essentiëler onderdeel van elke apotheek. Velomedi helpt bij het optimaliseren van dit proces. Het wordt daardoor makkelijker, sneller, efficiënter en daarom goedkoper.

Geen gedoe met personeel of uitzendkrachten

Mensen aannemen, inwerken en vervanging regelen bij uitval. Gedoe waar u niet op zit te wachten. Dit lossen wij voor u op. Velomedi is een club met betrokken mensen. En het inwerken? Dat doen we zelf. Daarnaast is er een back-up medicijnbezorger beschikbaar die uw apotheek kent.

Fietskoeriers bezorgen per uur meer medicijnen

Omdat we met een fiets bezorgen, zijn we een stuk sneller. Daarom komen we in dezelfde tijd bij meer adressen. Daarnaast is een fiets beter voor het milieu en bespaar je als apotheek op autokosten.

In het kort:

Werken met Velomedi maakt het medicijnbezorgingsproces makkelijker, sneller, efficiënter en goedkoper
Vertel me meer
Copyright © 2024 Velomedi
envelopephone-handset