Eerste "Velomedi verbindt" was een succes

Datum: 23 oktober 2023

Succesvolle Eerste "Velomedi Verbindt" Middag in Tilburg: Een Stap Richting Verbinding in Meer Steden

De door Velomedi georganiseerde "Velomedi Verbindt" middag in Tilburg was een groot succes. Op 21 oktober kwamen deelnemers en bezorgers van Velomedi samen voor een middag die in het teken stond van verbinding. Velomedi, een innovatieve apotheekbezorgservice opgericht in Tilburg, heeft als doel met dit evenement een bijdrage te leveren tegen eenzaamheid onder medicijngebruikers in Nederland.

Luuk van den Einden, oprichter van Velomedi, sprak enthousiast over het evenement: "Het was geweldig om te zien hoe mensen met elkaar in contact kwamen. Al snel raakten mensen, die elkaar voorheen alleen kenden van een kort contact aan de deur met elkaar in gesprek. We willen als bezorgers in verbinding staan met de mensen waar we aan de deur de medicijnen komen brengen in opdracht van hun apotheek.”

Dennis van Straalen, fietskoerier bij Velomedi en de drijvende kracht achter het initiatief, voegde toe: "De glimlach op de gezichten van de deelnemers en de warme gesprekken die plaatsvonden, bevestigden dat dit initiatief echt nodig was. Als fietskoerier zie ik dagelijks hoe belangrijk persoonlijk contact is, en deze middag was daar een prachtige weerspiegeling van."

“Samen aan tafel lunchen maakt de drempel om je verhaal met iemand anders te delen meteen een stuk lager,” aldus deelneemster Mech Nieuwkamp. “Ik vond het heel leuk dat er zowel wat oudere als jongere mensen aanwezig waren. Gezellige muziek op de achtergrond, een vuurtje in de kachel aan en de sfeer was meteen warm en verwelkomend.”

Door de positieve feedback van de deelnemers en bezorgers gaat Velomedi het initiatief in 2024 uitbreiden naar andere steden en dorpen in Nederland. "Na het succes van deze eerste bijeenkomst, zijn we vastbesloten om Velomedi Verbindt naar meer steden waar wij medicijnen bezorgen te brengen. We willen zo een positieve impact hebben op de wijken waar we medicijnen bezorgen in het hele land," aldus Luuk. Velomedi nodigt geïnteresseerden uit om op de hoogte te blijven van toekomstige evenementen via www.velomedi.nl/verbindt.

Over Velomedi
Velomedi is een toonaangevende bezorgservice voor apotheken in Nederland. Met een team van 400 intrinsiek gemotiveerde fiets- en autokoeriers bezorgen zij medicijnen voor 145 apotheken in 50 woonplaatsen in Nederland. Het doel van Velomedi Verbindt is om eenzaamheid onder medicijngebruikers tegen te gaan.

Contact
Voor meer informatie of interviewverzoeken kunt u contact opnemen met:
Luuk van den Einden

l.vandeneinden@velomedi.nl

0646815808

Terug naar blog overzicht

Fietskoeriers vacatures in Nederland

Bekijk alle fietskoerier vacatures

Copyright © 2024 Velomedi
envelopephone-handset