Korte verhalen van enkele collega's

Wat zeggen deze collega's over werken bij Velomedi?

Xanadu

Betrokken sportieveling

Rosan

Fietst om buiten in beweging te zijn

Jeroen

Kunstenaar die fietst als uitlaatklep

Henk

Gepensioneerd fietsliefhebber

Marc

Zelfstandig ondernemer die fietst om te bewegen

Boris

Student en fietsfanaat

Sollicitatieprocedure

Solliciteren op vacature fietskoerier - Je solliciteert -Leuk

1. Je solliciteert, leuk!

Solliciteren - eerste gesprek - De Kennismaking

2. Kennismaking

Contract en salaris voorstel

3. Contractvoorstel

Contract getekend - Je bent officieel een fietskoerier bji Velomedi

4. Nieuwe (bij)baan! Yes!

FAQ- Heb je nog een vraag?

Wat houdt werken als fietskoerier in?

Werken als fietskoerier bij Velomedi houdt in dat je één of meerdere dagdelen in de week met een stevige, sportieve fiets en een rugzak medicijnen gaat bezorgen. Dit doe je zelfstandig. Omdat we voor apotheken werken heb je een verantwoordelijke baan. Jij zorgt ervoor dat de patiënten de juiste medicijnen op tijd krijgen. Daarnaast moet je natuurlijk niet te flauw zijn, bij regen en sneeuw werken we ook. Verder heb je alle tijd om te genieten van het sporten en het buiten zijn.

Als je komt werken bij Velomedi en je werkt met je eigen fiets krijg je van ons een vergoeding van € 0,52 per uur voor het gebruik van je eigen materiaal. Voor sommige diensten hebben we de mogelijkheid met bakfietsen of andere fietsen van van Velomedi te bezorgen. Dit staat per vacature vermeld.

Je kunt 5 tot 25 uur per week werken. Onze ervaring is dat wanneer je meer dan 25 uur per week fietst, dat fysiek zeer uitdagend is. Maar als je denkt dat je het aan kunt, laat maar zien dan!

Een apotheekdienst is 20 tot 70 kilometer per keer, afhankelijk van welke apotheek en hoe druk het is. Houd er rekening mee dat dit intervalkilometers zijn, dagen met 150 bezorgingen zijn geen uitzondering!

Bekijk hierboven de plaatsen waar we nu collega’s zoeken. Wil je aan de slag als fietskoerier maar staat er niks bij in jouw omgeving? Vul dan ons contactformulier in en we laten het je weten als er een baan als fietskoerier in jouw woonplaats beschikbaar komt!

Bij Velomedi krijg je een arbeidsovereenkomst. We betalen iedereen een vast uurloon.

Het uurloon voor fietskoeriers is bruto € 13,23 tot € 13,42 per uur afhankelijk van je leeftijd. Dit is inclusief vakantiegeld en de verrekening vakantiedagen. Daarnaast bouw je hier bovenop bij ons een mooi pensioen op én krijg je een vergoeding van € 0,52 per uur voor het gebruik van je eigen materiaal.
Copyright © 2024 Velomedi
envelopephone-handset