Privacy Policy

Privacy Statement Velomedi Hier vindt u de privacyverklaring van Velomedi B.V.. Hierin wordt omschreven hoe er met uw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Velomedi.

Inleiding

In deze privacyverklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzamelden hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar uw gegevens opgeslagen liggen en voorwelke doelen uw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vindt u hier ook al uw rechten met betrekking tot uw gegevens en hoe u gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

U leest op dit moment de privacyverklaring van Velomedi. Velomedi is een koeriersbedrijf dat zich richt op het bezorgen van medicijnen in opdracht van apotheken. Er zijn situaties waarin uw gegevens door Velomedi verzameld worden.

Het is daarom goed dat u weet wat daarmee gedaan wordt en hoe u uw wensen rondom uw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als u na het lezen van dit document nog vragen heeft omtrent het gebruik van uw gegevens door Velomedi, neem dan gerust contact op via info@velomedi.nl of 085-0604043.

Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Velomedi. Deze worden hieronder toegelicht.

1. Contact opnemen

Uw gegevens zullen verzameld worden als u contact opneemt met Velomedi via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals uw naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en projectomschrijving.Of er wordt slechts gevraagd naar relevante werk gerelateerde informatie, in geval van een sollicitatie formulier.

2. Analytics

De website van Velomedi verzamelt uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

3. Facebook

Om passende aanbiedingen en advertenties te kunnen plaatsen buiten onze website maken wij op ook gebruik van een tracking cookie van Facebook. Indien u ingelogd bent bij Facebook, kan Facebook via Velomedi.nl cookies op uw pc plaatsen die nodig zijn voor het liken van berichten en het updaten van uw status. Deze cookies worden alleen geplaatst als u tijdens een bezoek aan de website van Velomedi bent ingelogd op Facebook en hiervoor toestemming geeft.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met uw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om u in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

Opslag periode

Uw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Velomedi, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren.

1. Contact opnemen

Op het moment dat u contact opneemt met Velomedi via mail, dan worden die gegevens die u meestuurt, zoals bijvoorbeeld uw naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver.Die mails worden tot maximaal tien jaar terug bewaard.

2. Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw naam,bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Beveiliging

Er worden van uw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Uw gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Velomedi of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met twee-stapsverificatie. Bij deze twee-stapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Velomedi. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.

De apparaten die uw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot uw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. Daarnaast wordt uw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL-certificaat. Dit betekent dat uw verbinding met de website van Velomedi privé is. U herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Uw rechten

1. Recht op inzage

U hebt het recht om ten alle tijden uw gegevens op te vragen die bij Velomedi vastgelegd en bewaard worden. Dit doet u door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Velomedi. U krijgt dan een overzicht van uw gegevens.

2. Recht op rectificatie

Kloppen uw gegevens niet? Of zijn uw gegevens veranderd? U hebt het recht om dit te laten rectificeren door Velomedi.

3. Recht op overdracht

Mocht u de gegevens nodig hebben die bij Velomedi opgeslagen liggen in het geval u overstapt naar een andere partij of dienst, dan hebt u het recht op overdracht. Hierbij dient Velomedi al uw gegevens over te dragen aan de andere partij.

4. Recht op wissen van gegevens

Wilt u niet langer dat uw gegevens bij Velomedi vastgelegd zijn? Dan hebt u het recht op het laten wissen van uw gegevens.

5. Recht op het indienen van een klacht

U hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als u vindt dat Velomedi niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat.

6. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wilt u niet dat Velomedi uw gegevens gebruikt? Dan hebt u het recht op het stoppen van het gebruik van uw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via info@velomedi.nl. Het streven is om binnen een week te reageren.

Plichten

Velomedi verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Velomedi. Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren,zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Velomedi de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die u hebt gedeeld met Velomedi met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst uw toestemming voor worden gevraagd. Velomedi behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Velomedi dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aaneen juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Velomedi te beschermen.Daarbij trachten wij altijd uw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Hebt u vragen aan de hand van hetgeen is omschreven in deze Privacy statement? Neem dan gerust contact op via de contactgegevens onder op deze pagina.

Copyright © 2022 Velomedi
envelopephone-handset